Antena Meniu Search
x

Foto "Nu mai fac față". Înrolată în armată, o tânără de 19 ani și-a luat viața, sătulă de avansurile șefului ei. Ofițerul din UK ar fi vrut o relație cu ea

Distrusă de neputință. O tânără de 19 ani înrolată în armată a ales să-și pună capăt vieții, după ce a fost hărțuiă în mod repetat de șeful ei.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 09:43

Înrolată în armată, o tânără de 19 ani și-a luat viața, sătulă de avansurile șefului ei. Ofițerul din UK ar fi vrut o relație cu ea
Înrolată în armată, o tânără de 19 ani și-a luat viața, sătulă de avansurile șefului ei. Ofițerul din UK ar fi vrut o relație cu ea - Facebook

Jaysley Beck, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără viață la Larkhill Camp, o școală de instructaj din Wiltshire. Fata s-a sinucis după ce ar fi suportat un comportament total neadecvat din partea șefului ei. Ofițerul, a cărui identitate nu a fost făcută publică din motive legale, era responsabil pentru alocarea sarcinilor lui Jaysley. Apoi însă, ușor-ușor, lucrurile au degenerat, potrivit The Sun.

Jaysley le-a spus prietenilor și familiei că și-a văzut inițial șeful ca pe un prieten și a încercat să fie înțelegătoare, dar comportamentul lui a devenit insuportabil.

Și-a luat viața după ce nu ar ai fi suportat avansurile șefului

În doar o lună, i-a trimis fetei mai mult de 1.000 de mesaje pe WhatsApp. Ofițerul voia să aibă o relație cu tânăra, însă aceasta avea un iubit și nu simțea aceleași lucruri pentru șeful ei. Tânăra de 19 ani a început apoi să spună că îi este teamă că bărbatul o urmărește. Jaysley, din Oxen Park, Cumbria, avea 16 ani când s-a înrolat armatei. Mai târziu, Jaysley i-a spus șefului ei că nu se simte comod în preajma lui însă avansurile nu au încetat.

Pe acelaşi subiect

„Adevărul este că mă chinui să mă descurc cu toate astea. Nu mai fac față", i-ar fi spus fata atunci.

Mama fetei a declarat că și-a îndemnat fiica să raporteze comportamentul șefului ei, dar se teme că Jaysley nu a vrut să-i rănească sentimentele.

Deși acest comportament s-a încheiat cu o săptămână înainte de moartea ei, se pare că a continuat să o afecteze și a avut un impact semnificativ asupra stării ei mentale”.

O dată a anchetei pentru a determina oficial cum a murit tânăra încă nu a fost stabilită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu mai fac față". Înrolată în armată, o tânără de 19 ani și-a luat viața, sătulă de avansurile șefului ei. Ofițerul din UK ar fi vrut o relație cu ea