Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de un copac tăiat de un coleg de muncă, în Gorj

Un bărbat de 44 de ani a murit, luni, după ce a fost lovit de un copac tăiat cu drujba de un coleg de muncă. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 19:07

- Shutterstock

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați luni prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a suferit un accident de muncă.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că trei bărbați, cu vârste de 42, 44 și 46 de ani, din comunele Baia de Fier și Polovragi, angajați ca muncitori la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră, pe raza comunei Baia de Fier. În acest context, bărbatul de 44 de ani a fost găsit fără semne vitale, fiind rănit de un copac, tăiat cu drujba de bărbatul de 42 de ani”, transmite IPJ Gorj, potrivit Mediafax.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de un copac tăiat de un coleg de muncă, în Gorj