Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 60 de ani şi-a dat ultima suflare pe munte, la Cascada Malaia. Victima, resuscitată în zadar: moartea n-a putut fi învinsă

O persoană a murit după ce a fost găsită în stop cardiac în județul Vâlcea, în zona Cascadei Malaia. Salvamont Sibiu și echipajul de pe elicopterul Smurd Brașov au intervenit pentru acordarea de prim ajutor, dar victima nu a putut fi salvată.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 15:21

- Facebook / Salvamont Sibiu (Arhivă)

Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu, alături de echipajul de pe elicopterul SMURD Brașov, aflat în Păltiniș pentru asigurarea asistenței la un eveniment sportiv, a intervenit pentru acordarea de prim ajutor unei persoane aflate în stop cardio-respirator, în județul Vâlcea, zona Cascadei Malaia.

Resuscitat în zadar. Victima a murit

Victima, un bărbat de 60 de ani, a murit, nemaiputând fi resuscitată. „Echipajul se va reîntoarce la Sibiu”, a informat Salvamont Sibiu, potrivit Mediafax.

Săptămâna trecută, accidentele s-au ţinut lanţ pe munte. Salvamontiştii au intervenit, miercuri, pentru a ajuta mai mulţi turişti care s-au accidentat în timp ce se aflau în drumeţii. 

Pe acelaşi subiect

Accidentele s-au ţinut lanţ la munte

La Brașov, un bărbat a căzut într-o râpă, în masivul Piatra Mare şi a fost nevoie ca salvatorii să intervină cu un elicopter SMURD, pentru a-l recupera.  

La cota 1200, în Sinaia, o turistă a suferit mai multe fracturi, în urma unei căzături, iar la Azuga, un bărbat s-a rănit, după ce a căzut cu bicicleta. 

Ghinion au avut şi alţi 3 turişti care au cerut ajutorul salvamontiştilor, după ce au rămas blocaţi pe Valea Caraimanului, la Buşteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 60 de ani şi-a dat ultima suflare pe munte, la Cascada Malaia. Victima, resuscitată în zadar: moartea n-a putut fi învinsă