Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Suceava a plecat la cules de ciuperci şi a găsit un adevărat arsenal din Al Doilea Război Mondial

Un bărbat din Suceava a plecat să culeagă ciuperci şi s-a întors cu un adevărat arsenal.

de Redactia Observator

la 26.06.2021, 22:45

Un bărbat din Suceava a plecat la cules de ciuperci şi a găsit un adevărat arsenal din Al Doilea Război Mondial
- Monitorul de Suceava

Omul se afla în pădure şi căuta ciuperci când a găsit câteva proiectile. Bărbatul a sunat imediat la poliţie, iar zona a fost imediat izolată. Potrivit Monitorul de Suceava, după o cercetarea atentă a zonei, au fost descoperite peste 680 de elemente de muniţie.

Specialiştii au identificat, printre altele, un proiectil exploziv de artilerie antiaeriană calibrul 25 mm, două cartușe de infanterie calibrul 14,5 mm, două tuburi de cartuș de infanterie calibrul 14,5 mm și un tub cartuș de infanterie calibrul 7,62 mm. Cercetările au arătat că este vorba despre muniţie sovietică din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

”Întreaga cantitate de muniţie a fost ridicată, transportată în condiţii de siguranţă şi depozitată provizoriu, urmând a fi distrusă într-un poligon autorizat, în perioada imediat următoare”, a fost mesajul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Suceava a plecat la cules de ciuperci şi a găsit un adevărat arsenal din Al Doilea Război Mondial