Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de 3 zile a murit înecat cu lapte, la Spitalul Judeţean Alba

Un bebeluş cu vârsta de 3 zile a murit, după ce s-a înecat cu lapte şi în ciuda tuturor eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.12.2020, 18:27

Bebeluşul a murit înecat cu lapte, deşi medicii au făcut tot posibilul să-l salveze - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Județean, bebeluşul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii.

Bebeluş mort, înecat cu lapte, la Alba

Din primele informaţii, bebeluşul a fost preluat de o ambulanţă din orașul Zlatna şi adus de urgenţă la SJU Alba Iulia, vineri seară, într-o stare gravă, necesitând intubare imediată.

S-au făcut imediat demersuri pentru transferarea bebeluşului la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureş, însă potrivit, reprezentaţilor instituţiei medicale, din cauza stării foarte grave a bebeluşului, acest lucru nu s-a mai putut realiza.

Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia: "O pacientă, în vârstă de 3 zile, a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte; starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic; s-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Județean de Urgenta Târgu Mureș. Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bebeluş de 3 zile a murit înecat cu lapte, la Spitalul Judeţean Alba