Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un câine din rasa Bichon Maltese, împușcat mortal în Caraș-Severin. Ce au descoperit poliţiştii la percheziţii

Un câine din rasa Bichon Maltese a împușcat mortal în comuna Fîrliug, județul Caraș-Severin. Polițiștii au pus în aplicare, marți, trei mandate de percheziție în acest caz.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 16:53

Un câine din rasa Bichon Maltese a fost împușcat mortal în Caraș-Severin. Ce au descoperit poliţiştii la percheziţii Un câine din rasa Bichon Maltese a fost împușcat mortal în Caraș-Severin. Ce au descoperit poliţiştii la percheziţii

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, marți, la persoane din comuna Fîrliug, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru uciderea cu intenție a animalelor, fără drept.

De fapt, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu după ce, în 6 septembrie 2024, un câine din rasa Bichon Maltese a fost împușcat mortal.

Ce au găsit poliţiştii la percheziţii

Articolul continuă după reclamă

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate 77 bucăți alice metalice destinate a fi folosite la armele cu aer comprimat. Polițiștii Biroului pentru Protecția animalelor continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » Un câine din rasa Bichon Maltese, împușcat mortal în Caraș-Severin. Ce au descoperit poliţiştii la percheziţii