Antena Meniu Search
x

Un elev de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu un briceag de un coleg de clasă, în Târgovişte

Incident violent într-un liceu din Târgovişte. Un elev de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag de către un coleg de clasă.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 08:02

Vezi și

Un incident violent a avut loc, luni, într-un liceu din municipiul Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag, în zona piciorului, de către un coleg de clasă.

Incidentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan

Primele date arată că leziunile sunt superficiale, copilul primind îngrijirile medicale de care are nevoie. Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, incidentul a avut loc chiar într-una dintre sălile de clasă ale liceului în urma unui conflict spontan între doi elevi, relatează mediafax.ro.

„La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi   rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. Se pare ca evenimentul s-ar fi produs in timpul pauzei, in sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.

În urma incidentului, poliţiştii au

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un elev de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu un briceag de un coleg de clasă, în Târgovişte