Antena Meniu Search
x

Video Un întreg cartier de vile din Arad, terorizat de hoţi. Camerele video i-au filmat în timp ce sar gardurile şi intră în curţile oamenilor

Locuitorii unui cartier de vile din Arad trăiesc în teroare, din cauza hoţilor. Deşi zona este împânzită de camere de supraveghere, răufăcătorii nu se sfiesc să forţeze uşile caselor şi maşinilor. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.02.2024, 14:44

Vezi și

 Până în prezent, nu a fost prins niciun suspect. Oamenii au depus plângere la poliţie, se fac verificări, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere le vor fi de mare ajutor anchetatorilor.

Vorbim despre un cartier de vile din Arad, unde străzile sunt bine iluminate pe timpul nopţii, o zonă care este împânzită cu camere de supraveghere. Cu toate acestea, mai mulţi hoţi cu măşti pe faţă au fost filmaţi în timp ce intră în maşinile uitate deschise şi verifică până şi în portbagaje. Alţii au fost filmaţi în timp ce sar gardurile şi intră în curţile oamenilor şi verifică uşile caselor.

Hoţii ar putea veni din din alte localităţi sau chiar din afara ţării

Cei care locuiesc în acest cartier spun că nu se mai simt în siguranţă, iar specialiştii iau în calcul inclusiv varianta ca indivizii să fie hoţi veniţi din alte localităţi sau chiar din afara ţării, ţinând cont că Aradul este aproape de graniţă. Dau spargeri la noi şi apoi se fac nevăzuţi.

Vorbim de furt calificat, faptă care, potrivit legii, se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un întreg cartier de vile din Arad, terorizat de hoţi. Camerele video i-au filmat în timp ce sar gardurile şi intră în curţile oamenilor