Antena Meniu Search
x

Video Un medic rezident din Cluj oferea copiilor între 15 şi 60 de lei, în schimbul favorurilor sexuale. Cum a fost prins tânărul de 25 de ani

Un medic rezident din Turda a fost arestat pentru agresiune sexuală asupra unui băiat în vârstă de 12 ani. Tânărul medic a terminat facultatea anul trecut, iar agresiunea ar fi avut loc într-o comunitate cu copii săraci din Iernut. 

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 14:13

Vezi și

Părinţilor mai multor copii din comunitatea respectivă li s-a părut ciudat că cei mici au început să aibă bani sau să îşi cumpere diverse lucruri de care ei nu ştiau. Aşa au aflat că în cartierul lor, în care locuiesc doar familii sărace mergea frecvent un bărbat care aborda băieţi cu vârste de maxim 13-14 ani pe care mai apoi îi ducea cu maşina în parcarea retrasă a unui supermarket. 

Unul dintre părinţi a reuşit să facă o fotografie maşinii şi a dat poza poliţiei. Pe baza numărului de înmatriculare,  poliţiştii au reuşit să afle că este vorba despre un bărbat de 25 de ani din Turda, absolvent de medicină. Oamenii legii îl suspectează pe acesta că îi plătea pe minori cu sume între 15 şi 60 de lei, pentru diverse favoruri sexuale.

Bărbatul este cercetat acum pentru agresiune sexuală împotriva unui minor, dar şi pentru ultraj contra bunelor moravuri, pentru că faptele se petreceau pe domeniul public. A fost arestat pentru 30 de zile, dar bărbatul a contestat decizia însă aceasta a fost respinsă astăzi de judecători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un medic rezident din Cluj oferea copiilor între 15 şi 60 de lei, în schimbul favorurilor sexuale. Cum a fost prins tânărul de 25 de ani