Antena Meniu Search
x

"Un om cum rar întâlnim". Medicul Gabriela Oncescu, învinsă de cancer. I se spunea şi "îngerul copiilor"

A luptat timp de doi ani cu cancerul, dar boala a reuşit să o învingă. Acum Gabriela Oncescu, supranumită îngerul copiilor, a plecat într-o lume mai bună şi mai linişită.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 18:39

"Un om cum rar întâlnim". Medicul Gabriela Oncescu, învinsă de cancer. I se spunea şi "îngerul copiilor" - Facebook

Medicul piteştean a vindecat de-a lungul timpului mulţi copii, însă acum pentru ea, nu a existat un tratament.

"Un om cum rar întâlnim"

„Colegiul Medicilor Argeș anunță cu profundă durere încetarea din viață a distinsei doamne dr. Oncescu Gabriela – medic de familie, un profesionist desăvârșit și un om de o aleasă probitate morală. Condoleanțe familiei”, a anunțat instituția.

Îndrăgită ca pediatru, Gabriela Oncescu a reprezentat unul dintre cele mai respectate nume ale medicinii argeșene, aşa că nu este de mirare că vestea i-a şocat pe cei care au apreciat-o.

„Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Un medic și un om extraordinar!”, „D-zeu sa va odihnească în pace, d-na doctor, iar familiei, sincere condoleante!!! Nu pot sa cred, ne-a părăsit asa de repede ,un suflet minunat și un medic excepțional !!” „Dumnezeu sa o odihnească în pace! Un medic cum rar întâlnim. Condoleanțe!”, „Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Un medic foarte bun, dar mai ales un om extraordinar! Drum lin spre RAI doamna doctor. Nu va vom uita niciodata! Va mulțumim!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Un om cum rar întâlnim". Medicul Gabriela Oncescu, învinsă de cancer. I se spunea şi "îngerul copiilor"