Antena Meniu Search
x

Video Un pacient de 85 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 2 al Spitalului din Drobeta. Bătrânul era internat la Chirurgie

Scene dramatice, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un pacient internat pe secția de Chirurgie s-a aruncat în gol de la etajul 2. Bătrânul de 85 de ani a căzut pe plafonul etajului 1, suferind multiple leziuni.

de Alin Ghiciulescu

la 11.11.2022, 13:08

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată noaptea trecută și anunța că un bărbat de 85 de ani, internat la Chirurgia Spitalului Județean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin, s-a aruncat de la etajul 2. 

Bătrânul s-a aruncat de la etaj în toiul nopții 

"La data de 11 noiembrie a.c., ora 3.30, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 85 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al Spitalului Județean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat, de 85 de ani, pacient la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unității spitalicești, căzând pe plafonul etajului 1. Ca urmare a căderii în gol, bărbatul a suferit mai multe leziuni, care ar fi putut fi provocate din cădere de la înălțime", au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un pacient de 85 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 2 al Spitalului din Drobeta. Bătrânul era internat la Chirurgie