Antena Meniu Search
x

Un român a rămas fără BMW de 100.000 de lei, după ce autoritățile au constatat că mașina figura ca bun căutat în vederea confiscării

Un bărbat de 41 de ani a rămas fără BMW-ul de 100.000 de lei, după ce a fost oprit la vamă. Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constatat că mașina figura ca bun în vederea confiscării.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 14:07

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din România, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

A rămas fără bolid

În data de 03.09.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile române.    

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un român a rămas fără BMW de 100.000 de lei, după ce autoritățile au constatat că mașina figura ca bun căutat în vederea confiscării