Antena Meniu Search
x

Video Un șofer beat și fără permis s-a urcat cu mașina pe un parapet, după ce a lovit o dubă pe contrasens, în Tulcea

Un şofer beat şi fără permis a provocat, ieri, un grav accident de circulaţie pe o şosea din Tulcea. După ce a condus haotic, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o dubă care transporta peşte. Conducătorul acesteia a scăpat nevătămat datorită air-bag-ului. Şoferul vinovat a fost rănit şi s-a ales şi cu dosar penal. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.06.2021, 08:51

Vezi și

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Tulcea şi Constanţa. Martorii spun că şoferul băut conducea haotic şi cu viteză mare înainte să lovească cele două vehicule şi să sfârşească urcat pe parapet. "Pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra autoturismului si a intrat pe sens opus izbindu-se de o autoutilitara care circula din sens opus", a declarat Aurel Lefterache, şef serviciu rutier din cadrul IPJ Tulcea.

"A julit maşina aceea, după aia a pierdut controlul volanului, a intrat frontal în ăsta şi a zburat pe parapet", spune un martor al accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima maşină acroşată de şoferul vinovat nu a păţit mare lucru. Mai gravă a fost însă coliziunea cu o dubă care trasporta peşte. "Eu mergeam cu 40 la ora. L-am vazut ca vine am incercat sa trag am zis ca ma duc pe contrasens daca trag stanga de volan si a venit bubuitura mi-a sarit direct in fata", explică şoferul dubei. Omul a scăpat doar cu sperietura. Însă bărbatul de 39 de ani care a provocat accidentul a avut nevoie de spitalizare. Înainte, însă, poliţiştii i-au testat alcoolemia. 

"0,97 grame per litru alcool pur în aerul respirat, dar acesta este un rezultat preliminar, urmează a se stabili după ce se face analiza probelor biologice", a mai spus Aurel Lefterache.

Poliţiştii au mai avut o surpriză. Şoferul figura în baza de date cu permisul de conducere reținut încă din data de 17 februarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un șofer beat și fără permis s-a urcat cu mașina pe un parapet, după ce a lovit o dubă pe contrasens, în Tulcea