Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer de TIR a murit într-un accident cu un BMW, pe un drum din Constanța. Camionul s-a răsturnat după impact

Un șofer de TIR a murit în urma unui grav accident produs pe un drum din județul Constanța. Tragedia s-a produs pe DN 2A, la kilometrul 145, în localitatea Hârșova.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 08:59

Alarma a fost dată noaptea trecută. Un apel la 112 anunța un accident grav pe DN 2A, la kilometrul 145, în localitatea Hârșova, județul Constanța, în care erau implicate un TIR și un autoturism.

"Intervine Stația Hârșova cu o autospecială de stingere și un SMURD B, Det. Fripis cu Descarcerarea și SMURD C Palas. Din primele informații, sunt patru victime, din care una încarcerată, înconștientă. Se lucrează pentru extragerea ei", au transmis reprezentanții ISU după accident.

În urma impactului au fost două victime, dintre care șoferul autocamionului a decedat.

Circulația rutieră a fost inițial blocată, iar ulterior a fost restricționată pe prima bandă sensului de mers Constanța - Hârșova. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a murit într-un accident cu un BMW, pe un drum din Constanța. Camionul s-a răsturnat după impact