Meniu LIVE
Search
x

Un şofer din Botoşani, prins de radar de două ori într-un minut. Poliţiştii au aflat că tânărul de 19 ani avea permisul suspendat

Un tânăr de 19 ani a fost prins de polițiștii din Botoșani încălcând limita de viteză de două ori într-un minut în două localități diferite, notează Mediafax.

De Redactia Observator la 29.08.2022, 21:50

Potrivit IPJ Botoșani, tânărul a fost surprins la ieșirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce rula cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, iar ulterior, când polițiștii au pornit în urma lui pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionășeni, a fost înregistrat cu 129 de km/h.

Polițiștii spun că tânărul avea permisul reținut de la începutul lunii august pentru încălcarea unor reguli de circulație în județul Suceava. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Tânărul a fost amendat cu 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 240 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un şofer din Botoşani, prins de radar de două ori într-un minut. Poliţiştii au aflat că tânărul de 19 ani avea permisul suspendat