Antena Meniu Search
x

Video Un stâlp s-a prăbușit peste o ambulanță în misiune, după un accident în Arad. O asistentă, medicul și ambulanțierul au fost răniți

Un accident grav între o ambulanţă, aflată în misiune, şi un autoturism, a avut loc, aseară, în Arad. În urma impactului, o asistentă s-a lovit grav la umăr, iar medicul şi ambulanţierul s-au ales cu răni la genunchi. Din fericire, pacientul de 67 de ani, cu probleme cardiace grave, a ajuns cu bine la spital, fiind preluat de o altă salvare.

de Redactia Observator

la 27.09.2022, 07:54

Vezi și

Conform poliţiştilor, şoferul salvării, care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat în depăşirea unei coloane, manevră pe care cel aflat în faţă, un arădean, de 33 de ani, nu a observat-o şi a virat brusc la stânga. 

În urma impactului, ambulanța a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, acesta căzând peste ambulanță. Mai apoi, autospeciala s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un stâlp s-a prăbușit peste o ambulanță în misiune, după un accident în Arad. O asistentă, medicul și ambulanțierul au fost răniți