Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un stâlp s-a prăbușit peste o ambulanță în misiune, după un accident în Arad. O asistentă, medicul și ambulanțierul au fost răniți

Un accident grav între o ambulanţă, aflată în misiune, şi un autoturism, a avut loc, aseară, în Arad. În urma impactului, o asistentă s-a lovit grav la umăr, iar medicul şi ambulanţierul s-au ales cu răni la genunchi. Din fericire, pacientul de 67 de ani, cu probleme cardiace grave, a ajuns cu bine la spital, fiind preluat de o altă salvare.

De Redactia Observator la 27.09.2022, 07:54
Vezi și

Conform poliţiştilor, şoferul salvării, care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat în depăşirea unei coloane, manevră pe care cel aflat în faţă, un arădean, de 33 de ani, nu a observat-o şi a virat brusc la stânga. 

În urma impactului, ambulanța a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, acesta căzând peste ambulanță. Mai apoi, autospeciala s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un stâlp s-a prăbușit peste o ambulanță în misiune, după un accident în Arad. O asistentă, medicul și ambulanțierul au fost răniți

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă