Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în cazul tânărului prins sub tramvai la Iaşi. Autorităţile iau în calcul că ar fi avut halucinaţii

O operaţiune de salvare a fost surprinsă în imagini. Zeci de salvatori din Iaşi s-au chinuit o oră să scoată un tânăr de sub roţile unui tramvai.

Vezi și

O operaţiune de salvare contracronomentru a fost surprinsă în imagini. Zeci de salvatori din Iaşi s-au chinuit aproape o oră să scoată un tânăr de sub roţile unui tramvai. Accidentul a avut loc pe una dintre cele mai intens circulate străzi, într-o zonă în care nu există treceri de pietoni.

Zeci de medici şi pompieri s-au luptat să-l elibereze pe tânărul de 29 de ani de sub roţile tramvaiului. Orice mişcare greşită îl poate ucide. Salvatorii au încercat în zadar să comunice cu el. 

Nu a fost un simplu accident, spun martorii. Cu 300 de metri înainte de staţie, pe o şosea cu şase benzi, tânărul ar fi traversat în fugă. Vatmanul nu a avut timp suficient să frâneze. 

Bărbatul a fost transportat la spitalul Sfântul Spiridon în stare gravă. La terapie intensivă, le-a spus medicilor că este sub tratament pentru o tulburare psihică. 

Poliţiştii iau în calcul trei scenarii: accident, tentativă de suicid sau halucinaţii provocate de afecţiunile psihice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul tânărului prins sub tramvai la Iaşi. Autorităţile iau în calcul că ar fi avut halucinaţii