Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani a bătut doi bătrâni şi a încercat să-i jefuiască. Băiatul auzise că au 50.000 de euro în casă

Un tânăr de 18 ani a intrat peste doi bătrâni în curte şi i-a bătut ca să-i dea 50.000 de euro despre care auzise că i-ar deţine. Cei doi au fost salvaţi de fiul lor, un poliţist recent pensionat.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 16:14

Un tânăr de 18 ani a bătut doi bătrâni şi a încercat să-i jefuiască. Băiatul auzise că au 50.000 de euro în casă
Un tânăr de 18 ani a bătut doi bătrâni şi a încercat să-i jefuiască. Băiatul auzise că au 50.000 de euro în casă - Shutterstock

Un polițist recent pensionat din județul Prahova și-a salvat părinții din mâinile unui tânăr de 18 ani, care îi bătea pentru a obține bani.

Tânărul aflase că bătrânii au 50.000 de euro în casă

Polițistii din orașul Vălenii de Munte au fost sesizați, vineri, la data 14 iunie a.c., de către un polițist recent pensionat, că a surprins în curtea părinților săi o persoană necunoscută, care îi agresa părinții și le cerea bani.

Articolul continuă după reclamă

Primele verificări arată că, în iunie a.c., un bărbat, de 82 de ani, din orașul Vălenii din Munte după, ce ar fi accesat un link de pe internet, ar fi fost contactat telefonic de către o femeie, care l-ar fi îndrumat să depună o sumă de bani într-un cont, potrivit Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a depus banii și, ulterior, în cadrul unei alte discuții purtate cu aceasta, i-ar fi relatat despre faptul că deține 50.000 de euro în casă.

Vineri, fostul polițist a surprins un tânăr, de 18 ani, care îi agresa fizic părinții, un bărbat de 82 și respectiv o femeie, de 77 de ani, solicitându-le sumele de bani deținute.

La scurt timp, în sprijinul polițistului pensionar au sosit polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte care l-au imobilizat și încătușat pe tânărul în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a bătut doi bătrâni şi a încercat să-i jefuiască. Băiatul auzise că au 50.000 de euro în casă