Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, iar altul este în comă după ce s-au ciocnit cu motocicletele, pe un drum din Braşov

Accident mortal, seara trecută, în judeţul Braşov. Un tânăr motociclist, de 18 ani, a murit pe loc, iar altul se zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident violent între două motociclete.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 09:57

Evenimentul tragic s-a petrecut între localităţile Holbav și Paltin, unde unul dintre motociclişti a pierdut controlul şi a intrat în plin în celălalt, care circula regulamentar. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje medicale pentru a le acorda primul ajutor victimelor.

Impact mortal pentru un motociclist, pe un drum din Braşov

Din păcate, tânărul de 18 ani nu a mai putut fi salvat, acesta fiind declarat decedat. Celălalt motociclist a fost dus în stare gravă la spital.

Vezi și

"La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 23:00, în localitatea Holbav, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier între două motociclete de teren, care ar fi intrat în coliziune frontală. În urma impactului dintre cele două vehicule, a rezultat decesul unuia dintre conducători, un tânăr în vârstă de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, care în prezent se află la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție rutieră, care au desfășurat activități specifice, în vederea stabilirii circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul unității de parchet competente", a transmis IPJ Braşov. 

În continuare poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, iar altul este în comă după ce s-au ciocnit cu motocicletele, pe un drum din Braşov