Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani din Suceava, fără permis, oprit de poliţişti doar după ce au tras în cauciucuri

Un tânăr de 21 de ani care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a fost oprit după o urmărire în trafic, timp în care oamenii legii au tras cu armamentul din dotare în plan vertical și în pneurile mașinii. După ce l-au imobilizat pe tânăr, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 14:22

Un tânăr de 21 de ani din Suceava, fără permis, oprit de poliţişti doar după ce au tras în cauciucuri
- Profimedia - imagine ilustrativă

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii rutieri au făcut semnale de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului Suceava, însă șoferul și-a continuat deplasarea. Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și l-au somat să oprească. Pe parcursul urmăririi în trafic, autovehiculul a pătruns în mod repetat pe sensul opus de mers punând în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic, arată IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal față de tânărul de 21 de ani

După ce mașina a ieșit din zona urbană populată, polițiștii au efectuat trei focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât autovehiculul urmărit nu a oprit, s-a executat foc de armă și asupra pneurilor din spate. În urma utilizării armamentului, după o urmărire de aproximativ un km, polițiștii au reușit să blocheze în trafic mașina.

„Întrucât șoferul se blocase în habitaclu și refuza să deschidă, s-a procedat la spargerea geamului portierei stânga faţă, extragerea şi imobilizarea conducătorului auto, stabilindu-se că este un bărbat de 21 ani, din sat/com. Pătrăuţi”, spun polițiștii. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Tânărul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal față de tânărul de 21 de ani pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost audiat, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani din Suceava, fără permis, oprit de poliţişti doar după ce au tras în cauciucuri