Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr din Gorj, împătimit de jocuri de noroc, s-a spânzurat de un parapete, legat cu o chingă de mașină. Era plin de datorii

Moarte șocantă în Mehedinți. Un tânăr în vârstă de 34 de ani a decis să încheie socotelile cu viața într-o manieră înfiorătoare: s-a legat cu o chingă de parapetele de pe marginea drumului, chingă pe care a agățat-o de mașină, după ce a scos autoturismul din viteză. Bărbatul a rămas imediat fără aer și a decedat. Se pare că acesta era un împătimit al jocurilor de noroc și avea datorii mari.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 15:53

acces interzis politia
Un tânăr din Gorj, împătimit de jocuri de noroc, s-a spânzurat de un parapete, legat cu o chingă de mașină. Era plin de datorii - Shutterstock (arhivă)

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, însă totul a fost în zadar. Din primele informații, tânărul de 34 de ani era un împătimit al jocurilor de noroc. În mașină ar fi fost găsită o listă cu mai multe persoane la care acesta avea datorii. Pe foaie erau notate și sumele pe care le datora. 

"La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism. La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit, nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Mehedinți.

Până la acest moment nu există suspiciunea de omor, dosarul fiind deschis așa cum se procedează în astfel de cazuri. Toate probele, însă, duc către varianta sinuciderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Gorj, împătimit de jocuri de noroc, s-a spânzurat de un parapete, legat cu o chingă de mașină. Era plin de datorii