Antena Meniu Search
x

Video Un tată a patru copii din Mureş a murit de cancer, apoi a ars şi s-a făcut scrum în sicriu, în camera de priveghi

Chinul sau soarta nefericită a unui bărbat din Mureş se pare că îl urmăreşte şi după moarte. După ce ar fi murit de cancer, trupul bărbatului a mai şi ars, cu tot cu sicriu, în camera de priveghi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.05.2021, 20:05

Vezi și

Dis de dimineaţă, detașamentul de Pompieri Târnăveni a fost solicitat să intervină în localitatea Adămuș, la un incendiu a unei anexe gospodărești în care se afla un sicriu cu o persoană decedată.

Sicriul s-a făcut scrum, în camera de priveghi

La sosirea pompierilor, ardea în totalitate o anexa gospodărescă de aproximativ 16 mp și se confirmă existența sicriului în mijlocul anexei, anunţă ISU.

Bărbatul din sicriu murise ieri. Localnicii spun că a avut o mare suferinţă, fiind plecat o perioadă îndelungată la muncă, în străinătate, unde s-ar fi îmbolnăvit de cancer la plămâni. Tată a patru copii, bărbatul de 43 de ani a vrut să le ofere o viaţă mai bună şi a ales străinătatea, sperând că efortul său va fi, în cele din urmă, un succes.

Din păcate, boala l-a răpus pe tatăl a patru copii, iar rudele i-au depus sicriul într-o anexă a casei, pentru priveghi, urmând să fie înmormântat. Nu au mai apucat să îl înmormânteze, pentru că anexa a luat foc de la o lumânare, iar sicriu cu corpul bărbatului s-a făcut scrum.

Rudele, care au privit neputincioase cum arde cămăruţa cu sicriul, nu au putut face nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Un tată a patru copii din Mureş a murit de cancer, apoi a ars şi s-a făcut scrum în sicriu, în camera de priveghi