Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătorare într-o comună din Cluj: Şi-a ucis cu sălbăticie bunica, alături de care locuia. Femeia nu a avut nicio şansă sub ploaia de lovituri

Crimă înfiorătoare în comuna Feleacu din judeţul Cluj. Un nepot şi-a ucis cu cruzime bunica, alături de care locuia. Femeia a fost pur şi simplu ciopârţită de bărbat cu toporul şi lăsată într-o baltă de sânge. Bătrâna nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

de Monica Palade

la 05.11.2021, 14:01

Crimă înfiorătorare într-o comună din Cluj: Şi-a ucis cu sălbăticie bunica, alături de care locuia. Femeia nu a avut nicio şansă sub ploaia de lovituri

Individul se afla sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 1,37mg/l alcool pur în aerul expirat, la cinci ore de la crimă. Anchetatorii nu exclud ca acesta să se fi aflat şi sub influenţa altor substanţe, care urmează să fie stabilite ulterior, pentru că s-au înţeles extrem de greu cu el. 

Crima a fost extrem de violentă, victima prezenta pe trup plăgi multiple, la nivelul craniului și toracelui, iar o mână a femeii a fost pur şi simplu secţionată. În faţa anchetatorilor, nepotul şi-a recunoscut fapta, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Ciopârţită cu toporul

"În urma discuțiilor cu procurorul de caz eu pot să vă confirm existența faptei și a împrejurării că există deschis un dosar de omor. Bărbatul si a recunoscut fapta. În acest moment ancheta este în curs”, a declarat Mihaela Sfiriac, procuror şi purtător de cuvânt al Parchetului pe lângă Tribunalul Cluj.

Pe acelaşi subiect

Ancheta urmează să stabilească de la ce a pornit conflictul dintre cei doi şi de ce bărbatul a recurs la acest gest cumplit. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie adus în faţa judecătorului, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Crimă înfiorătoare la Cincu, în Brașov

O crimă îngrozitoare a avut loc şi duminică, la Cincu, în județul Brașov. Un bărbat de 64 de ani este acuzat că și-a mutilat soția, după care a omorât-o lovind-o în zona capului cu un totpor. Atacul oribil s-ar fi produs în timpul unei crize de gelozie.

Bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri s-a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "violență în familie" raportat la infracțiunea de "omor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătorare într-o comună din Cluj: Şi-a ucis cu sălbăticie bunica, alături de care locuia. Femeia nu a avut nicio şansă sub ploaia de lovituri