Antena Meniu Search
x

Video Un TIR încărcat cu bușteni a făcut prăpăd pe DN1. În cursa lui haotică, a distrus trei mașini, apoi s-a răsturnat pe marginea șoselei

Accident seara trecută, în judeţul Braşov! Un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat, pe marginea drumului naţional 1, în dreptul localităţii Voila şi a avariat alte trei maşini. 

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 10:59

Vezi și

În timpul căderii, autocamionul cu buşteni a agăţat mai multe fire electrice, care au ajuns ulterior pe şosea. La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș care au semnalizat zona și au întreprins măsuri de securitate în perimetrul vehiculului avariat.

Traficul a fost blocat şi deviat pe o rută alternativă

"La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 1 – localitatea Voila și se deviază pe un drum alternativ, ca urmare a unui accident de circulație soldat cu pagube materiale, ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu material lemnos, care s-a răsturnat și din această cauză fire de electricitate au ajuns pe partea carosabilă. La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș care au semnalizat zona și au întreprins măsuri de securitate în perimetrul vehiculului avariat. 

Traficul auto va fi reluat de îndată ce starea de pericol va fi înlăturată și vehiculul cu avariii îndepărtat de pe carosabil”, a anunțat, după accident, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale însemnate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu bușteni a făcut prăpăd pe DN1. În cursa lui haotică, a distrus trei mașini, apoi s-a răsturnat pe marginea șoselei