Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un TIR s-a răsturnat peste o casă în Sândominic, Harghita. În ce stare se află şoferul de 30 de ani

Un TIR s-a răsturnat vineri dimineața într-o casă pe DN 12/E578, în localitatea Sândominic, județul Harghita. Șoferul a rămas încarcerat, a fost extras de pompieri și transportat la spital.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 08:07

"În urmă cu puţin timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 12/E578, în localitatea Sândominic, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de colegii mei care au intervenit prompt, a reieşit faptul că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra ansamblului de vehicule pe care îl conducea, format din cap tractor şi semiremorcă. Vehiculul circula din direcţia Gheorgheni spre Miercurea Ciuc, iar în localitatea Sandominic, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă. Vehiculul a traversat un gard şi s-a oprit într-o casă, unde s-a răsturnat'', a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspectorul principal de poliţie Robert Costan.

Şoferul a fost găsit în viaţă

În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina vehiculului. Echipajele de descarcerare au intervenit rapid pentru a-l elibera şi pentru a-i acorda primul ajutor. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SAJ Sândominic.

Articolul continuă după reclamă

Pentru asigurarea măsurilor PSI a fost mobilizat echipajul Punctului de Lucru, cu o autospecială de stingere. Conducătorul autocamionului a fost descarcerat şi predat, conştient, echipajului SAJ Sândominic, ulterior fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare, a informat ISU Harghita.

Taficul rutier în zonă nu este blocat şi se desfăşoară în condiţii normale, poliţiştii asigurând fluidizarea acestuia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un TIR s-a răsturnat peste o casă în Sândominic, Harghita. În ce stare se află şoferul de 30 de ani