Antena Meniu Search
x

Unde e Sebastian Ghiţă? A fost căutat la NOUĂ ADRESE, dar fără rezultat. Unde cred vecinii că s-ar ascunde (VIDEO)

Sebastian Ghiţă a fost căutat la rude, prieteni, dar fără succes. E dat în consemn la frontieră, însă vecinii cred că fostul deputat e în ţară.

Vezi și

Sebastian Ghiţă a fost căutat la rude, prieteni, dar fără succes. E dat în consemn la frontieră, însă vecinii cred că fostul deputat e în ţară.

Update: Şoferul lui Sebastian Ghiţă a fost chemat de anchetatori, să dea declaraţii. El spune că l-a văzut ultima dată pe fostul deputat luni, când s-a prezentat la IPJ, pentru controlul judiciar.

Surse din anchetă spun că Sebastian Ghiţă a fost căutat la 9 adrese - la el acasă, la socri, la alte rude şi prieteni - însă nici urmă de fostul deputat. El a venit luni la IPJ, la controlul judiciar. I s-a spus că trebuie să vină şi marţi, dar nu s-a mai prezentat. Miercuri, era citat de DNA şi, de asemenea, nu s-a dus.

Vecinii spun că l-au văzut acum 4 zile. A venit noaptea cu maşina şi a plecat a doua zi, posibil cu toată familia. Vecinii cred că Sebastian Ghiţă ar fi într-o vilă, la munte.

Pe acelaşi subiect

Avocatul lui Sebastian Ghiţă, Bogdan Micu, spune şi el că nu ştie unde e fostul deputat, dar a precizat, pentru News.ro, că îl va reprezenta în instanţă.

"Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut eu. Am nişte contracte de reprezentare în instanţă, o să mă prezint acolo", spune avocatul lui Ghiţă, citat de News.ro.

Fostul deputat e de negăsit, iar autorităţile îl caută. Ieri, a fost citat să se prezinte la DNA Ploiești la ora 12.00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimițându-și avocații. Drept urmare, anchetatorii au emis mandat de aducere pe numele fostului deputat.

Ghiţă este dat în consemn la frontieră. El avea deja interdicție de a părăsi țara, pentru cazul Papici. A fost în consemn şi la toate unităţile de poliţie. Dacă nu va fi găsit, DNA poate cere mandat de arestare preventivă în lipsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Unde e Sebastian Ghiţă? A fost căutat la NOUĂ ADRESE, dar fără rezultat. Unde cred vecinii că s-ar ascunde (VIDEO)