Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai periculoşi urmăriţi general, prins din întâmplare, la un control în trafic. Era căutat de 8 ani

Un bărbat de 42 de ani, urmărit întrucât fusese condamnat la închisoare pentru viol şi tentativă de omor, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 14:11

Bărbatul era căutat de 8 ani
Unul dintre cei periculoşi urmăriţi general, prins din întâmplare, la un control în trafic - Profimedia

Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit pentru viol si tentativă la omor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism în care se aflau două persoane.

”Procedând la legitimarea şi verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol, emis de Tribunalul Bucureşti în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul Bucureşti, în anul 2015”

Bărbatul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie, pentru a fi încarcerat într-un penintenciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Unul dintre cei mai periculoşi urmăriţi general, prins din întâmplare, la un control în trafic. Era căutat de 8 ani