Antena Meniu Search
x

Video Urşii au dat buzna în mai multe oraşe din ţară. Un bărbat din Argeş şi-a pus viaţa în pericol după ce a încercat să alunge un urs cu un băţ

Urşii îşi fac tot mai mult apariţia prin sate şi oraşe. Ieri seară oamenii din Buşteni şi Sinaia au primit un mesaj Ro-Alert cu privire la prezenţa unui urs în apropiere. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 09:01

Vezi și

Asta după ce în oraşul Comarnic, din judeţul Prahova, un urs şi-a făcut bârlog chiar în curtea unei şcoli. Iar în Poienari, în judeţul Argeş, un bărbat şi-a pus viaţa în pericol încercând să alunge un urs. Bărbatul, care tocmai ieşise de la o nuntă, a încercat să ameninţe animalul sălbatic cu un băţ. Doar că a căzut şi n-a mai apucat să sperie animalul. Din fericire pentru el, un câine a pus ursul pe fugă. 

Potrivit ultimelor studii, în România trăiesc în jur de 8.000 de urşi bruni. Autorităţile spun că cele mai multe probleme provocate de aceste animale sunt în Braşov, Harghita, Prahova, Argeş şi Bacău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Urşii au dat buzna în mai multe oraşe din ţară. Un bărbat din Argeş şi-a pus viaţa în pericol după ce a încercat să alunge un urs cu un băţ