Antena Meniu Search
x

Video "Uşor, iubire, uşooor!" Soţ şi soţie şi-au văzut moartea cu ochii pe un drum din Tulcea, după o depăşire criminală

Imagini de infarct filmate cu o cameră de bord, pe o șosea din Tulcea. Un şofer inconştient a fost aproape să producă o tragedie, după ce a intrat cu duba în depășirea unui TIR, fără să se asigure. În ultima secundă, șoferița mașinii care circula regulamentar, din sensul opus, reușește să tragă de volan dreapta, evitând un impact ce putea fi dezastruos. 

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 13:43

Vezi și

Ieri dimineață, doi tulceni, soţ şi soţie, şi-au văzut moartea cu ochii după ce un inconştient, şofer de dubă, nu s-a asigurat şi a depăşit un TIR, fiind la un pas de a produce o tragedie. Marele noroc a fost că femeia aflată la volan a evitat în ultimul moment impactul, a tras dreapta de volan şi a ieşit în câmp, unde a trecut la distanţă foarte mică de un copac. Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine, dar cei doi s-au ales cu o sperietură pe care n-o vor uita prea curând. 

Poliţiştii de la Serviciul Rutier fac de ieri cercetări şi sunt pe urmele șoferului inconștient. Potrivit tulceanoastra.ro, care a publicat imaginile, data și ora de pe camera auto care a filmat evenimentul nu au fost setate și nu reprezintă timpul real al înregistrării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Uşor, iubire, uşooor!" Soţ şi soţie şi-au văzut moartea cu ochii pe un drum din Tulcea, după o depăşire criminală