Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vacanţă de coşmar pentru mai mulţi turişti pe litoral. Au pierdut mii de lei pentru o cazare fictivă la un hotel din Mamaia

Ţeapă pe litoralul românesc! Mai mulţi turişti, care voiau să se cazeze la un hotel din staţiunea Mamaia Nord, au fost înşelaţi, unii dintre chiar şi cu câteva mii de lei. Hotelul era închiriat de o femeie care a păcălit atât turiştii, cât şi proprietarul. 

de Cristina Niță

la 17.07.2024 , 17:45

Hotelul a fost scos la vânzare, dar fără succes, aşa că proprietarul l-a închiriat anul trecut unei femei din Cluj. Hotelul a funcţionat doar o lună, iar femeia a plecat şi nu i-a plătit proprietarului nici chiria şi nici utilităţile.

Înşelaţi cu mii de lei pe litoral

Femeia vinde în continuare vacanţe în acest hotel închis, atât prin agenţii, cât şi pe Booking şi chiar direct. La poliţia oraşului Năvodari au fost înregistrate cinci plângeri penale. Oameni care şi-au achitat vacanţa la acest hotel şi au fost păgubiţi. Oamenii spun că au fost înşelaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 1.300 de lei achitate în schimbul cazării.

Vezi și

Poliţiştii au deschis mai multe dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, iar cercetările sunt în continuare în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptelor şi luarea măsurilor legale care se impun în acest caz. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Vacanţă de coşmar pentru mai mulţi turişti pe litoral. Au pierdut mii de lei pentru o cazare fictivă la un hotel din Mamaia