Antena Meniu Search
x

"Vai, maică... Nu avem nici măcar o lumânare să îi aprindem" "Nu trebuie!" Bătrânică de 80 de ani, readusă la viață de un adolescent, în Buzău

Un licean din Buzău a salvat viața unei femei care a căzut în stația de autobuz. "Nu o las să moară", le-a spus Vlad persoanelor din jur, în timp ce a resuscitat victima până la sosirea unui echipaj care să preia pacienta.

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 23:47

femeie bătrână
"Vai, maică... Nu avem nici măcar o lumânare să îi aprindem" "Nu trebuie!" Bătrânică de 80 de ani, readusă la viață de un adolescent, în Buzău - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Vlad a fost alarmat de zarva apărută din senin, după ce o femeie de aproximativ 80 de ani a căzut în apropierea unei stații de autobuz din Buzău.

"- Copii, vă rog, a căzut și noi nu putem să o ridicăm.

- Unde? Unde este doamna?

- Uitați, lângă stație. Cred că s-a împiedicat. Sper să nu se fi rănit prea tare.

Pe acelaşi subiect

- Nu are puls! A intrat în stop cardio-respirator! Sunați acum la 112! Dați telefonul pe speaker!

- Vă rog să trimiteți o ambulanță! O femeie de aproximativ 80 de ani a intrat în stop! Încep masajul cardiac!

- Vai, maică... Nu avem nici măcar o lumânare să îi aprindem.

- Nu trebuie! Nu o las să moară!", este discuția dintre Vlad și persoanele care au văzut-o pe femeie căzând lângă stația de autobuz din Buzău, redată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), pe Facebook.

Vlad nu stat pe gânduri și a început să o resusciteze pe femeie

În timp ce a sunat la 112, Vlad a început resuscitarea femeii și așa l-a găsit echipajul medical, încercând să îi repornească inima pacientei.

Minutele treceau și Vlad își dorea din tot sufletul să o vadă pe femei că respiră și la un moment dat acest lucru s-a întâmplat.

Vlad are doar 17 ani și deja peste 100 de misiuni adunate alături de pompierii buzoieni. El este elev al Liceului de Artă din Buzău și interpret de muzica populară, mai are o pasiune: aceea de a salva vieți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Vai, maică... Nu avem nici măcar o lumânare să îi aprindem" "Nu trebuie!" Bătrânică de 80 de ani, readusă la viață de un adolescent, în Buzău