Antena Meniu Search
x

Foto Are deja 17 nepoţi, dar vrea copii cu soţul în vârstă de 24 de ani. Planurile de viitor ale cuplului devenit faimos în SUA

O poveste de iubire care sfidează prejudecăţile legate de diferenţa de vârstă dintre parteneri. Iar în vreme ce cârcotaşii îi critică sau caută motive ascunse în spatele relaţiei dintre femeia de 61 de ani şi soţul de doar 24, cei doi însurăţei au planuri mari de viitor. Deşi are deja şapte copii şi 17 nepoţi, americanca doreşte să devină mamă din nou, alături de alesul inimii sale. Cuplul este viral pe reţelele de socializare, unde îndrăgostiţii nu ezită să se afişeze cu nicio ocazie.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 16:23

Quran McCain şi Cheryl McGregor spun că se iubesc nebuneşte, în ciuda diferenţei de vârstă de 37 de ani dintre ei. Cuplul din Statele Unite a devenit faimos pe reţelele de socializare, mai ales pe TikTok, tocmai din cauza "contrastului" dintre parteneri. Iar mulţi au sărit fie să-i laude, fie să-i critice, aducându-le o mare vizibilitate pe Internet. Cei doi nu s-au lăsat intimidaţi de gurile rele şi au făcut pasul cel mare, căsătorindu-se în luna septembrie a anului trecut, la 12 luni de când se cunoscuseră. Asta în ciuda faptului că femeia în vârstă de 61 de ani are deja şapte copii şi 17 nepoţi.

Cei doi vor copii, în ciuda diferenţei de vârstă de 37 de ani 

Acum, Cheryl şi soţul său, de 24 de ani, plănuiesc să devină părinţi, relatează Mirror. Iau în calcul adopţia sau opţiunea unei mame surogat şi au început deja să caute căruciorul în care visează să-şi plimbe curând bebeluşul. Femeia de 61 de ani mărturiseşte că are parte de tot sprijinul familiei sale numeroase, cei mici strigându-l pe tânărul ei soţ "tată" sau "unchi". "El şi-a dorit mereu copii, aşa că vreau să îi ofer chiar eu unul", povesteşte Cheryl McGregor. "Desigur, am o vârstă ... Vom fi nevoiţi să apelăm la o mamă surogat ori să adoptăm. Analizăm toate opţiunie", a adăugat ea.

Cuplul are peste 2,2 milioane de urmăritori pe TikTok, fanii acestora fiind extrem de implicaţi în povestea lor de iubire. Chiar şi inelul cu care Quran şi-a cerut în căsătorie aleasa a fost cumpărat cu ajutorul donaţiilor generoase din partea utilizatorilor reţelei de socializare. Drept răsplată, cu toţii au fost "invitaţi" la ceremonia transmisă live, care a adunat peste 20.000 de vizualizări în timp real.

S-au cunoscut pe când el avea doar 15 ani

Cheryl şi Quaran s-au cunoscut în 2012, în Georgia, unde tânărul - pe atunci un adolescent de doar 15 ani - lucra într-un fast-food deţinut chiar de unul dintre fiii bătrânei, Chris. Cu toate că între ei a existat o chimie puternică încă de la început, au pierdut legătura până în data de 4 noiembrie 2020, când destinul i-a adus din nou împreună. "Oamenii mă judecă, îmi spun că sunt egoistă. Că sunt prea bătrână să devin mamă acum. Dar nu îmi fac griji, cred că voi fi aici suficient timp pentru a-mi creşte mezinul", susţine femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Are deja 17 nepoţi, dar vrea copii cu soţul în vârstă de 24 de ani. Planurile de viitor ale cuplului devenit faimos în SUA