Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Veşti proaste! Vremea se răceşte

Când ne bucuram mai tare că am scăpat de frig şi ploi meteorologii vin cu informaţii nu tocmai îmbucurătoare. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată,

de Redactia Observator

la 09.04.2014 , 10:01

 Avertizare este valabilă începând de miercuri de la ora 18.00 până vineri la ora 21.00. Va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Aşa că dacă plănuiţi să ieşiţi la plimbare în acest interval ar fi bine să nu uitaţi umbrelele pentru că va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 09 aprilie şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

Articolul continuă după reclamă

sursă: Mediafax

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Veşti proaste! Vremea se răceşte