Antena Meniu Search
x

Video Vii la festival şi pleci cu un job. O firmă de IT din Târgu-Mureş a venit la festivalul "Desculţ în iarbă" pentru a recruta tineri

Un candidat desculţ, este un candidat relaxat. Asta şi-a spus o firmă de IT din Târgu Mureş, care a venit să recruteze noi angajaţi dintre tinerii care participă la festivalul "Desculţ în iarbă", din oraş. Interviurile au decurs mult mai natural în această postură. Dar festivalul nu a oferit doar oportunităţi de carieră, ci şi multă muzică bună şi prilej de dans.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 10:17

Vezi și

Pe scenă trupa "The Mono Jacks". În faţa lor, tinerii veniţi să petrească la festivalul Desculţ în iarbă. De la cei mai mici la cei mai mari, toţi se bucură de atmosferă. Organizatorii spun că festivalul, unde poţi să te şi descalţi dacă vrei, e o descătuşare urbană, de weekend, susținută prin muzică, umor, artă, diversitate gastronomică şi relaxare. ""Nu-i bai people" este un concept pe care l-am introdus anul acesta și care ține cumva de o particularitate locală specifică celor două etni: română și maghiară care folosesc această expresie nu-i bai new boy", a decarat Cezar Sigmirean, membru al echipei de organizatori.

Reprezentanţii firmei spun că un candidat relaxat arată mai bine ce ştie decât unul crispat

Atmosfera de aici a atras şi o firmă de IT, interesată de noi angajaţi. Reprezentanţii spun că un candidat relaxat arată mai bine ce ştie decât unul crispat, venit la interviu într-un birou. "Cei care vin la festival sunt oameni autentici, oameni relaxaţi. Au aplicat în jur de 30 de persoane până în momentul de faţă", a declarat Otilia Balla, team leader echipă de recrutare.

În ton cu numele festivalului, la festival au venit şi artizani specializaţi în pictura pantofilor. "Noi îi desculţăm, le pictăm papucii, îi lăsăm descuţi în iarbă. Iar, apoi pot să-şi poarte cu mândrie papucii noi-nouţi", a declarat Simona. Alături de DJ cunoscuţi sau The Mono Jacks, pe scenă vor urca şi Zdob și Zdub sau Mihail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Vii la festival şi pleci cu un job. O firmă de IT din Târgu-Mureş a venit la festivalul "Desculţ în iarbă" pentru a recruta tineri