Antena Meniu Search
x

Video Violator lăsat să umble liber pe stradă pentru că judecătoarea a întârziat câteva ore la muncă. Bărbatul este de negăsit

Caz revoltător în Dej. Un bărbat acuzat de viol umblă liber pe străzi din cauza comodităţii unui judecător. Bărbatul reţinut pentru că ar fi violat o fată de 17 ani a fost eliberat după ce magistratul, care trebuia să decidă dacă rămâne sau nu după gratii, a întârziat câteva ore la muncă. Degeaba a emis apoi mandatul de arestare. Individul este de negăsit de ieri. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.02.2023, 14:00

Vezi și

Bărbatul a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, după ce a intrat cu forţa în casă peste o adolescentă de 17 ani şi a violat-o. Ordonanţa de reţinere era valabilă până ieri la ora 13, tocmai din acest motiv şedinţa de judecată a fost programată înaintea acestei ore. Numai că la ora la care a expirat reţinerea, judecătorul de drepturi şi libertăţi nu era venit încă la muncă, deşi fusese anunţat cu o zi înainte. 

Poliţiştii nu au mai avut bază legală ca să îl reţină pe bărbat, astfel că l-au eliberat. Abia după 3 ore, când judecătoarea a ajuns la muncă, a emis şi mandatul de arestare pentru 30 de zile. Omul este acum de negăsit. 

Judecătoria Dej nu a avut încă o reacţie, dar reprezentanţii Curţii de Apel Cluj au transmis că vor verifica modul în care judecătoarea şi-a făcut treaba. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Violator lăsat să umble liber pe stradă pentru că judecătoarea a întârziat câteva ore la muncă. Bărbatul este de negăsit