Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Viteza nu iartă, din păcate". Mişu şi-a pierdut viaţa la doar 24 de ani pe o şosea din Mehedinţi. Urma să meargă la grătar cu prietenii

Un şofer de 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut, pe o şosea din Mehedinţi. Tânărul mergea la un grătar cu prietenii, când un şofer de 36 de ani i-a tăiat calea. În încercarea de a-l evita, bărbatul a tras de volan în viteză şi s-a răsturnat într-un şanţ. Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 19:13

"A avut viteză. Eu când m-am uitat în spate, el era departe şi când să fac încoace stânga, deja...Din spate, da. E praf maşina făcută", a declarat şoferul implicat.

Şoferul implicat în accident a scăpat ca prin minune. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum a virat brusc ca să intre în parcarea unui supermarket. Un alt tânăr care circula  cu viteză, fără să-i anticipeze gestul, nu a mai putut evita impactul. Celelalt conducator auto, in varsta de doar 24 de ani, a murit pe loc dupa ce maşina a ricoşat într-un cap de pod, apoi s-a oprit într un pom de pe marginea drumului.

Şi-a încheiat drumul pe o şosea din Mehedinţi

Vezi și

"Avem o victimă, este inconştientă, a fost extrasă de către cetăţenii aflaţi în acea zonă. S-au început manvrele de resuscitare...Din păcate nu s-a mai putut face nimic", a declarat Adrian Tuică, Stația de Pompieri Vânju Mare.

Pe acelaşi subiect

"Viteza nu iartă, din păcate... ce să faci...", spune un localnic.

Prietenii lui Mişu, băiatul mort în accident, au aflat vestea in timp ce se pregateau de o petrecere împreună. 

"Trebuia să mergem la Dunare să facem grătar. Trebuia să plecăm şi nici nu ne-a spus. L-am văzut activ şi nu mai era activ în jumătate de oră. Şi după am primit mesaj pe grupul nostru că Mişu a făcut accident. El avea viteza. Era cel mai bun prieten al nostru...", a declarat o tânără.

Şoferul care a supravieţuit accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de tragedie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Viteza nu iartă, din păcate". Mişu şi-a pierdut viaţa la doar 24 de ani pe o şosea din Mehedinţi. Urma să meargă la grătar cu prietenii