Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am primit mesaj că Mişu a făcut accident". Viteza l-a ucis pe un şofer de 24 de ani. Tragedie pe o şosea din Mehedinţi

Tragedie fără margini în judeţul Mehedinţi! Un şofer în vârstă de 24 de ani din Cujmir şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să evite un impact cu un alt şofer în vârstă de 36 de ani.  Accidentul a fost extrem de violent, maşina s-a oprit în doi pomi de pe marginea drumului. Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 07:29

Nenorocirea s-a petrecut pe DN 56 A, chiar în localitatea Roşiori, comuna Vânători. În imagini se vede cum şoferul autoturismului care vrea să intre în parcarea unui magazin este acroşat de maşina tânărului care circulă cu viteză. Acesta din urmă se opreşte într-un cap de pod, apoi ricoşează în doi pomi de pe marginea drumului. În urma impactului, ambele mâini au fost zdrobite. 

Zgomotul produs i-a înspăimântat pe localnici, care au alertat serviciul 112, iar apoi au dat o mână de ajutor până la sosirea salvatorilor. Doar unul dintre şoferi a supravieţuit. "E praf maşina făcută", ne spune celălalt şofer.

Prietenii şi apropiaţii, şocaţi de vestea tragică

Vezi și

Medicii au încercat minute în şir să îl readucă la viaţă, însă eforturile au fost în zadar. "Era cel mai bun prieten al nostru şi ne-a spus că este la masă şi la 7 trebuia sa mergem la Dunăre să facem gratar. Şi după am primit mesaj pe grupul nostru că Mişu a făcut accident. El avea viteza", ne mărturiseşte o apropiată de a victimei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de tragedie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Declinul demografic se accentuează. Este necesară intervenţia statului pentru stimularea creşterii natalităţii?
Observator » Evenimente » "Am primit mesaj că Mişu a făcut accident". Viteza l-a ucis pe un şofer de 24 de ani. Tragedie pe o şosea din Mehedinţi