Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr de 23 de ani a murit nevinovat într-un cumplit accident surprins de camere, în Mehedinţi. A încercat să evite impactul cu un autoturism care ieşea din parcare

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 23 de ani. Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma unui accident petrecut vineri după-amiaza în satul Roşiori, comuna Vânători din judeţul Mehedinţi, încercând să evite un autoturism care ieşea din parcare şi al cărui şofer nu s-a asigurat.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 18:53

În urma impactului violent, maşina tânărului a fost aruncată în şanţ. Accidentul mortal, produs pe DN56 A, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Pe imagini, se vede cum autoturismul, care iese din parcare, intră în plin în mașina care circulă pe drumul național. În urma impactului, un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața. De altfel, ambele autoturisme au fost zdrobite. La faţa locului, s-au deplasat pompierii, o ambulanţă şi poliţia.

Celălalt șofer, în vârstă de 36 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani a murit nevinovat într-un cumplit accident surprins de camere, în Mehedinţi. A încercat să evite impactul cu un autoturism care ieşea din parcare