Antena Meniu Search
x

Zeci de artişti şi-au unit forţele pentru un înger

Zeci de artişti şi-au unit forţele pentru un înger, pentru Mihai. Băiatul de un an şi cinci luni care nu vede şi nu merge.

Vezi și

 Zeci de artişti şi-au unit forţele pentru un înger, pentru Mihai. Băiatul de un an şi cinci luni care nu vede şi nu merge. Fundaţia Mereu Aproape împreună cu "Talisman Music" şi "Expoziţii cu tradiţii" vor să-i schimbe destinul.

Pentru un înger de un an şi cinci luni, zeci de artişti au decis să urce pe scenă, în campania "Îngeri pentru Îngeri". Au cântat în Cluj-Napoca săptămâna trecută, iar în acest weekend s-au oprit în Târgu Mureş.

De 30 de mii de euro are nevoie Mihai pentru a avea o viaţă normală, o viaţă pe care medicii din Statele Unite ale Americii vor să i-o ofere pe 27 octombrie. Are doar un an şi cinci luni şi a luptat să trăiască, chiar dacă doctorii români nu i-au dat nicio şansă la naştere.

Angela, mama sa, a avut o sarcină normală până în ultimele două săptămâni când a ajuns la spital cu o hemoragie puternică. Atunci, fătul s-a asfixiat în pântecul ei, pentru că medicii n-ar fi intervenit la timp. Acum mii de români vor să-l ajute să se facă bine.

În această seară pe scena din Târgu Mureş va urca şi trupa Talisman. Turneul continuă săptămâna viitoare la Deva, iar cei care nu au cum să ajungă îl pot ajuta pe Mihăiţă şi cu un simplu sms la 8848, în valoare de doi euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Zeci de artişti şi-au unit forţele pentru un înger