Antena Meniu Search
x

Video Zeci de jandarmi care făceau repetiţie pentru jurământul militar au trecut o probă de foc. Un incendiu a izbucnit chiar lângă școală

Zeci de jandarmi care făceau repetiţie pentru jurământul militar au trecut o probă de foc. La propriu. Dincolo de gardul şcolii a izbucnit un incendiu, iar elevii de la şcoala de subofiţeri din Drăgăşani nu au ezitat: au pus în practică tot ce au învăţat şi s-au luptat cu flăcările până la sosirea pompierilor.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 20:35

Vezi și

În doar câteva minute, tinerii au pus în practică tot ce au învăţat. Incendiul izbucnit chiar lângă şcoala lor a fost cel mai bun examen. Cu furtunul pe umăr şi stingătoarele de incendiu, jandarmii au ţinut focul de peste gard sub control până la sosirea pompierilor.  

  • Sorin Drăguşin, colonel de jandarmerie: Cadrele au sesizat, era un nor mare de fum care venea. S-au deplasat în viteză şi cu ajutorul elevilor au avut această intervenţie cu mijloacele specifice pe care şcoala le are în dotare, adică nişte stingătoare, furtune din acestea de pompieri, dar ale şcolii.

Incendiu în Drăgășani. Intervenţia a durat aproape o oră

  • Jandarm: Pentru noi a fost un prilej să demonstrăm că suntem o echipă, să demonstrăm că împreună putem avea misiuni îndeplinite.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. După incident, jandarmii şi-au continuat antrenamentul pentru jurământul militar pe care îl vor depune săptămâna următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Zeci de jandarmi care făceau repetiţie pentru jurământul militar au trecut o probă de foc. Un incendiu a izbucnit chiar lângă școală