Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV Observator, ora 19:00. Producătorul interviului de Oscar oferit de Navalnîi vorbeşte la Antena 1

Tim Lister, producătorul interviului-eveniment realizat de Clarissa Ward cu opozantul rus Alexei Navalnîi, vorbeşte la Observator Antena 1.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 16:27

EXCLUSIV Observator, ora 19:00. Producătorul interviului de Oscar oferit de Navalnîi vorbeşte la Antena 1
- Captura CNN

Alexey Navalnîi a murit astăzi într-o colonie penală din Siberia. Acesta era cunoscut şi recunoscut ca fiind unul dintre puţinii opozanţi ai lui Vladimir Putin. Navalnîi a fost în trecut otrăvit, apoi s-a întors în Rusia, unde a fost încarcerat şi condamnat la 17 ani de temniţă.

"Navalnîi" a câştigat un Oscar în 2023

În 2023, filmul despre viaţa lui Alexey Navalny, numit chiar "Navalnîi", a câştigat un premiu Oscar. În film este redat şi interviul realizat de Clarissa Ward, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din lume, corespondent special CNN, cu omul care a dezvăluit o parte din dedesubturile regimului dictatorial de la Kremlin.

În această seară, la Observator Antena 1, ora 19:00, puteţi urmări un interviu EXCLUSIV cu Tim Lister, producătorul materialului-eveniment realizat de Clarissa Ward şi CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Exclusiv Observator » EXCLUSIV Observator, ora 19:00. Producătorul interviului de Oscar oferit de Navalnîi vorbeşte la Antena 1