Antena Meniu Search
x

Video "Femeia este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a făcut nouă, bărbaților". Mesajul lui Al Bano pentru telespectatorii Observator

Legendarul artist Al Bano a ajuns în România în urmă cu doar câteva ore. A venit special pentru concertul de mâine, de la Sala Palatului. Într-un interviu acordat unei echipe Observator, a povestit despre cheia succesului, dar şi despre iubire. Are şi un mesaj pentru noi.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 18:07

Vezi și

"Femeia este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a făcut nouă, bărbaților. Pentru că dacă noi existăm astăzi aici, cum ești tu și cu mine, este datorită femeii. Pentru că femeia are darul de naște", a declarat Al Bano. Sunt mesajele profunde transpuse în piesele cu care legenadarul artist a cucerit lumea. "Iubirea este un dar frumos și mare. Iubirea este motorul unei mașini imperfecte și datorită iubirii, mașina merge așa cum ar trebui să meargă. Este fantastic în toate sensurile. Dragostea pentru pământ, iubirea pentru cer, dragostea pentru copii, pentru societate și iubirea în totalitatea ei, la 360 de grade, există și la nevoie trebuie să o și apărăm", a declarat Al Bano.

Sâmbăta seară, Al Bano va concerta la Sala Palatului

În urmă cu doar câteva zile, marele maestru al muzicii italiene a împlinit vârtsta de 80 de ani. După o viaţă petrecută pe scenă, a vorbit despre cheia succesului său răsunător. "Dumnezeu mi-a dat o voce bună și din 30 de zile am muncit 40 de zile. Și rețeta este normalitatea și fiecare dintre noi să dea ce are mai bun din el. În cazul meu, vocea", a mai spus artistul italian. Al Bano a tranmis un mesaj important şi pentru telespectatorii Observator. "Observator înseamnă să observi și asta este un lucru important. Pentru că vezi încotro se îndreaptă lumea și cum evoluează ea. A observa înseamnă să fii atent la tot ce se întâmplă. Este un soare în interioruel nostru care luminează tot ceea ce vrem", a declarat Al Bano.

Mâine seară, 27 mai, artistul urcă pe scena sălii Palatului într-un concert care face parte din turneul său aniversar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Exclusiv Observator » "Femeia este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a făcut nouă, bărbaților". Mesajul lui Al Bano pentru telespectatorii Observator