Antena Meniu Search
x

Video Interviu exclusiv cu Nicuşor Dan. Planurile primarului Capitalei pe 2023

La final de an, Nicuşor Dan a oferit un interviu în exclusivitate pentru Observator. Va fi mai bine şi mai cald în anul ce stă să înceapă. Este promisiunea primarului Capitalei, Nicuşor Dan, la jumătatea mandatului. După doi ani deloc călduroşi, dacă vorbim de casele bucureştenilor, edilul repetă parţial discursul din campanie: transportul în comun va fi mai bun, vor fi mai multe locuri de parcare, iar parcurile vor fi mai curate. Chiar dacă nu va reuşi să termine tot ce şi-a propus, în 2024 va candida pentru un nou mandat.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 31.12.2022, 14:10

Vezi și

Dincolo de declaraţii, sistemul de termoficare e tot mai şubred. Primarul e însă optimist. Până acum, municipalitatea a înlocuit 150 de kilometri din reţeaua de termoficare. Adică 10% din totalul ţevilor vechi de 60 de ani. Anul acesta au fost depuse aproape 3.000 de cereri de debranşare de la reţeaua de termoficare. Şi bătălia cu traficul a fost pierdută, dar edilul Capitalei speră să rezolve această problemă cu... troleibuze şi tramvaie noi.

Tolba cu promisiuni e mereu plină. Aşa că Nicuşor Dan vorbeşte şi despre parcuri. Crăpate şi şubrede sunt şi multe dintre clădirile Capitalei. Iar când vine vorba despre planuri de urmanism, primarul general dă vina tot pe greaua moştenire. PNL spune că va decide la anul dacă menţine sprijinul politic pentru Nicuşor Dan. Însă, adevărata evaluare a mandatului o vor face bucureştenii, în 2024, când vor pune ştampila pe buletinul de vot.

Interviul integral îl puteţi urmări în video-player-ul de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Exclusiv Observator » Interviu exclusiv cu Nicuşor Dan. Planurile primarului Capitalei pe 2023