Antena Meniu Search
x

Video Mesajul lui Jennifer Lopez pentru români. INTERVIU EXCLUSIV Observator cu diva de la Hollywood despre noul ei film: "Vă mulţumesc pentru dragostea voastră"

Este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din lume. Are o stea pe Walk of Fame de la Hollywood și o carieră de succes în muzică și film. Vorbim despre Jennifer Lopez, care a acordat un interviu exclusiv pentru Observator. Simona Moloiu a discutat cu artista despre cel mai nou film al ei, "The Mother", care are premiera zilele acestea pe Netflix. JLo are şi un mesaj și pentru fanii din România. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 20:20

Vezi și

Jennifer Lopez joacă rolul pe care şi l-a dorit toată viaţa. Acela al unei eroine, care să le ţină piept celor mai periculoşi infractori. În The Mother, vedeta este o asasină cu sânge rece, care luptă pentru a-şi salva fiica. Fiecare scenă a fost la intensitate maximă pentru că fata ei din film era de aceeaşi vârstă cu Emme şi Maximilian, copiii ei.

Jennifer Lopez: Mi-a plăcut şi ideea de a explora ideea de a fi o mamă cât mai bună posibil. Ca mame, cred că toate simţim câteodată că nu facem suficient sau că greşim. A fost grozav să avem personajul meu, "the mother", şi apoi cealaltă mamă, cea care i-a crescut copilul, şi să descoperi modul lor diferit de a fi mame, să vezi că amândouă procedează corect, sunt iubitoare şi încearcă să fie cele mai bune mame, asta mi-a plăcut la acest film.

Pentru acest rol, JLo s-a pregătit temeinic.

Jennifer Lopez: Da, am făcut ceva antrenamente speciale.

Pe acelaşi subiect

Jennifer Lopez: Încerc, nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Am vrut să ştiu cum să trag cu arma, pentru că trebuia să joc un lunetist cu experienţă, talentat, dacă în cazul unui lunetist se poate vorbi de talent, dar cred că se poate, şi, de asemenea, un veteran de război, aşa că trebuia să ştiu cum să lupt şi am vrut să fie cât mai autentic, aşa că am făcut ceva antrenamente.

Simona Moloiu, Oservator: Sunt multe scene de acţiune în film şi vreau să ştiu care a fost cea mai grea pentru tine ?

Jennifer Lopez: Mi-a plăcut să joc toate scenele de acţiune, dar pentru mine, cel mai greu lucru a fost frigul. Îmi place vara. Acesta este mediul meu. Lasă-mă pe o plajă, la 32-38 de grade sunt extrem de fericită. Şi asta a fost foarte greu pentru mine. (nr. Personajul meu) trăia în sălbăticie, în frig, ningea, eram în apropiere de Alaska. 

Cei cu care a lucrat la acest film au numai cuvinte de laudă pentru vedetă.

Jennifer Lopez, mesaj special pentru fanii din România

Nikki Caro, regizor The Mother: Da, S-a antrenat foarte mult şi, într-un mod fenomenal, învaţă repede şi este foarte muncitoare.

Omari Hardwick, actor The Mother: Este mai mult decât lasă să se vadă. Dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mul la ea, este că a rămas cu picioarele pe pământ. A fost grozav să lucrez cu ea.

În finalul interviului, Jennifer Lopez a avut şi un mesaj special pentru fanii din România.

Jennifer Lopez: Vă mulţumesc foarte mult! Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru dragostea şi susţinerea pe care mi-aţi arătat-o de-a lungul anilor. Am făcut acest film cu toată dragostea, am dat totul, dau şi ceva bătaie şi sper să vă placă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Exclusiv Observator » Mesajul lui Jennifer Lopez pentru români. INTERVIU EXCLUSIV Observator cu diva de la Hollywood despre noul ei film: "Vă mulţumesc pentru dragostea voastră"