Antena Meniu Search
x

INTERVIU EXCLUSIV - Jennifer Lopez, la Observator, Antena 1, în această seară, ora 19:00

Una dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii, Jennifer Lopez, a oferit un interviu în exclusivitate pentru România echipei Observator Antena 1. Artista și antreprenoarea cu o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari se pregătește de lansarea unui nou film - "The Mother". 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 11:01

INTERVIU EXCLUSIV - Jennifer Lopez, la Observator, Antena 1, în această seară, ora 19:00
INTERVIU EXCLUSIV - Jennifer Lopez, la Observator, Antena 1, în această seară, ora 19:00 - Antena 1

Starul Hollywoodian s-a transformat pentru ultimul său rol într-un asasin nemilos pregătit să facă orice pentru a-şi proteja copilul. Perechea mama – fiică sunt mereu pe fugă, dar profită de timpul împreună recuperând anii care au trecut și în care nu au fost una lângă alta.

"Ca mame cred că toate simţim câteodată că nu facem suficient sau că greşim. A fost grozav să avem (în film, n.r.) personajul meu, "the mother", şi apoi cealaltă mamă, cea care i-a crescut copilul şi să descoperi modul lor diferit de a fi mame.", mărturisește Jennifer Lopez în interviul acordat Observator, Antena 1. Diva a transmis un mesaj special pentru fanii ei de România pe care telespectatorii îl vor vedea în această seara, la Observator, ora 19:00.

Jennifer Lopez are în palmares zeci de albume și filme de top. Împăcarea cu Ben Affleck, actorul care i-a devenit și soț în 2022, a oferit încă o ocazie publicului să o redescopere, cei doi fiind mereu în atenția presei mondene de peste hotare. Interviul complet cu Jennifer Lopez se vede în această seara, la Observator, ora 19:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » INTERVIU EXCLUSIV - Jennifer Lopez, la Observator, Antena 1, în această seară, ora 19:00