Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 20 de elevi au murit arşi de vii într-un autobuz școlar cuprins de flăcări, în Thailanda. Doar 16 copii și trei profesori au scăpat teferi din infern

Tragedie în Thailanda. Vă avertizăm că urmează informaţii cu impact emoţional. Un autobuz care transporta 38 de copii, cu vârste între 7 şi 11 ani, şi 6 profesori a luat foc în capitala Bangkok. Elevii şi dascălii lor erau într-o excursie în momentul în care s-a produs nenorocirea. Pompierii au intervenit în câteva minute, însă 20 elevi nu au putut fi salvaţi. Doar 16 copii şi 3 profesori au reuşit să scape teferi din autobuzul în flăcări. 

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 13:03

Ministrul Transporturilor din Thailanda, Suriya Jungrungruengkit, a declarat marți că autobuzul se afla într-o excursie școlară în provincia centrală Uthai Thani, când a izbucnit incendiul.

Potrivit Bild, din cauza căldurii extreme, salvatorii nu au putut să urce în autobuz și să recupereze cadavrele din epavă timp de câteva ore.

Şoferul autobuzului şcolar ar fi fugit de la locul tragediei

Articolul continuă după reclamă

Ministrul de Interne Anutin Charnvirakul a precizat că șoferul autobuzului, probabil, a supraviețuit accidentului, dar a fugit de la locul tragediei, iar premierul Paetongtarn Shinawatra și-a exprimat condoleanțele rudelor într-o postare pe reţelele de socializare.

Imaginile de la locul accidentului arată vehiculul complet distrus de incendiu. Trupurile carbonizate ale victimelor au fost descoperite de salvatori în epava autovehiculului.

Cauza tragediei ar fi o anvelopă care a explodat şi a făcut ca autobuzul să se izbească de un parapet.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Ştiri externe » 20 de elevi au murit arşi de vii într-un autobuz școlar cuprins de flăcări, în Thailanda. Doar 16 copii și trei profesori au scăpat teferi din infern