Antena Meniu Search
x

Tehnologia bat-o vina! A furat un telefon, însă ce a urmat a fost de tot râsul

Un tânăr în vârstă de 17 ani a avut parte de surpriza vieţii lui! A furat un smartphone, însă setările telefonului l-au demascat

Un tânăr în vârstă de 17 ani a avut parte de surpriza vieţii lui! A furat un smartphone, însă setările telefonului l-au demascat

Elev în Essex, Anglia, băiatul a furat un telefonul mobil al unui coleg. Dispozitivul era setat să facă poze automat dacă cineva introduce de mai multe ori codul PIN greşit. Astfel, acesta a apărut în imagini este acum căutat de poliţie. Forţele de ordine vor să stea de vorbă cu bărbatul din imagine, care se pare că şi-a făcut un selfie fără voia sa.

Băiatul căruia i-a fost furat telefonul s-a trezit fără gadget pe când se plimba în parc. Câteva zile mai târziu însă, a primit prin e-mail o imagine a suspectului, scriu cei de la The Mirror.

Poliţia din Essex a declarat că nu este primul caz de acest gen. “E clar că persoana respectivă nu a intenţionat să îşi facă o poză. Ultima oară când am avut de a face cu un astfel de caz, am reuşit să prindem hoţul, lucru care speram să se întâmple şi acum".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Tehnologia bat-o vina! A furat un telefon, însă ce a urmat a fost de tot râsul