Antena Meniu Search
x

Foto A murit de supărare: soțul unei învățătoare ucise în masacrul din Texas a făcut un infarct fatal: "Dumnezeu să aibă milă de noi, nu este ușor"

Soțul învățătoarei de clasa a patra Irma Garcia, ucisă în masacrul din Texas, a murit în urma unui infarct. După două zile de durere, inima bărbatului a cedat. John Martinez, un nepot de-al cuplului, a făcut anunțul trist.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.05.2022, 22:07

soțul unei învățătoare ucise în masacrul din Texas a murit de supărare
A murit de supărare: soțul unei învățătoare ucise în masacrul din Texas a făcut un infarct fatal: "Dumnezeu să aibă milă de noi, nu este ușor" - The Sun

Caracterul demonic al atacului armat din Texas a fost insuportabil pentru Joe Garcia. La fel ca mulți alții, bărbatul nu a putut înțelege de ce un tânăr a decis să-și descarce arma de asalt în oameni nevinovați. Printre ei, 19 elevi, dar și femeia pe care o iubea de 30 de ani și alături de care avea patru copii. O ură care a provocat atât de multă suferință, încât explicațiile sunt imposibile.

"Cu EXTREMĂ durere și adânc regret vă spun că soțul Irmei Garcia a murit din cauza supărării. Sunt cu adevărat fără cuvinte pentru a spune cum ne simțim, RUGAȚI-VĂ PENTRU FAMILIA NOASTRĂ, Dumnezeu să aibă milă de noi, nu este ușor", a spus John Martinez. "Cred sincer că Joe a murit cu inima sfâșiată, a pierdut-o pe iubirea vieții lui de peste 30 de ani și a fost prea mult pentru a suporta", a mai spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Joe și Irma se iubeau din liceu și au fost căsătoriți timp de 24 de ani. Cei doi au lăsat în urmă patru copii, de 13, 15, 19 și 23 de ani. Profesoarele Irma și Eva Mireles s-au numărat printre cele 21 de persoane ucise în timpul masacrului din Texas, după ce Salvador Ramos, un tânăr de 18 ani, a deschis focul din senin. 19 copii au murit în atacul ce a îngrozit Statele Unite și întreaga lume.

Pe acelaşi subiect

Noi detalii înfiorătoare despre masacrul din Texas

Apar noi detalii despre masacrul din Texas. Adolescentul de 18 ani şi-a anunţat atacul în detaliu, chiar înainte să plece de acasă. Mesajele au fost trimise unei fete din Germania, cu care se cunoştea de pe internet. Familii întregi au rămas înlemnite de durere. Preşedintele american cere ca legile privind controlul armelor să fie mai dure.

Detaliile despre masacrul care avea să paralizeze familii întregi din Statele Unite au fost împărtăşite de atacator unei prietene din Germania. Băiatul a aşteptat ca bunicul său să plece de acasă şi a trimis un mesaj în care spunea că şi-a împuşcat bunica în cap şi că următoarea ţintă este şcoala primară, unde va deschide focul asupra oricui îi iese în cale. Zece minute mai târziu, carnagiul era în plină desfăşurare.

Filmul atacului din Texas. Au murit copii nevinovați

Masacrul a început la ora locală 11 şi 32 de minute. Odată ce a intrat în clădire, tânărul a început să descarce arma în toţi cei care îi ieşeau în cale. Pentru a se salva, copiii au încercat să sară pe geam, iar unii s-au ascuns într-un magazin de pompe funebre din apropierea şcolii.

A urmat un schimb de focuri cu forţele de ordine, în care doi agenţi de poliţie au fost răniţi, iar atacatorul ucis. 

În şcoală învăţau 570 de elevi de clasele a doua, a treia şi a patra. 19 dintre ei au fost omorâţi fără milă. Printre ei şi Amerie Garza, o fetiţă de 10 ani care, în mod eroic, a încercat să sune la poliţie, chiar în timp ce prietena ei era ţinta atacatorului. A fost următoarea victimă. 

Durere în Texas. Părinţii copiilor au venit într-un suflet la şcoală, imediat ce au aflat de nenorocire

Au stat la coadă pentru a li se preleva probe şi, astfel, în baza ADN-ului, au putut fi identificate victimele. 

Despre criminal se ştie că avea o situaţie mai dificilă din famile şi asta îl făcea să fie mai retras. Colegii de şcoală l-ar fi batjocorit din cauza felului în care se îmbrăca. Atacul a fost plănuit în detaliu: cu doar câteva zile înainte, chiar de ziua lui, adolescentul şi-a cumpărat armele. 

Mai mult, a publicat o fotografie cu două puşti de asalt pe o reţea de socializare şi a etichetat la postare o prietenă din California. Fata a făcut publică ultima conversaţie cu atacatorul: tânărul o avertiza că va face ceva, dar că ea nu trebuie să îşi facă griji. Înainte să ajungă la şcoală, băiatul şi-a împuşcat şi bunica. Femeia a supravieţuit, dar este internată în stare critică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » A murit de supărare: soțul unei învățătoare ucise în masacrul din Texas a făcut un infarct fatal: "Dumnezeu să aibă milă de noi, nu este ușor"