Antena Meniu Search
x

''Cum să îmi împuști copilul?'' Reacţia sfâșietoare a unui asistent medical când și-a găsit propria fiică moartă în urma masacrului din Texas

Un asistent medical și-a găsit propria fiică moartă în urma masacrului de la şcoala din Texas, după ce copilul de 10 ani a fost ucis în timp ce încerca să sune 911. Angel Garza a spus că a aflat că fiica sa, Amerie Jo Garza, a fost omorâtă în timp ce încerca să ajute o fetiță ''acoperită de sânge din cap până în picioare'' și care plângea isteric în timpul ataclui de marți. 

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 10:08

Amerie Jo Garza a încercat să-şi salveze colegii de masacrul din Texas
Amerie Jo Garza a încercat să-şi salveze colegii de masacrul din Texas - CNN; Facebook; Arhivă familie

Amerie, o elevă de clasa a patra a şcolii elementare, a fost unul dintre cei 19 elevi uciși marți dimineața când Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a luat cu asalt clădirea și a deschis focul. Tatăl el, rezistând cu greu lacrimilor din timpul interviului, a spus că fiica lui, care tocmai îşi sărbătorise a zecea aniversare, și-a folosit noul telefon mobil pentru a suna la 911 în timpul masacrului: ''Doar încerca să sune autoritățile și cred că a împușcat-o. Cum te uiți la fata asta și o împuști? Oh, copilul meu. Cum să îmi împuști copilul? Vreau doar ca oamenii să știe că a murit încercând să-și salveze colegii de clasă. A vrut doar să îi salveze pe toți'', a adăugat el.

Povestea micuţei Amerie Jo Garza, care la doar 10 ani a încercat să-şi salveze colegii de masacrul din Texas

Tatăl tulburat a descris-o pe Amerie drept ''cea mai dulce fetiță'', care a fost o elevă bună și s-a comportat întotdeauna frumos cu familia ei: ''Vreau doar să știu ce a făcut ea pentru a fi o victimă. Era atât de dulce... era cea mai dulce fetiță care nu a făcut nimic rău''. La o ceremonie de decernare a premiilor de sfârșit de an, cu câteva ore înainte de a fi împușcată și ucisă, Amerie fusese numită pe lista de onoare a școlii. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița de 10 ani era și o soră mai mare extrem de iubită, al cărei frățior are inima zdrobită de moartea ei: ''L-am informat că sora lui este cu Dumnezeu și că nu va mai fi cu noi și, bineînțeles, a plâns'', a afirmat Garza când a fost întrebat dacă fratele lui Amerie știe că este moartă.

Mama ei, Kimberly Garcia, a apelat la Facebook pentru a vorbi despre pierderea familiei, spunând că este de neînțeles: ''Mami te iubește, mami nu poate dormi fără tine. Mami are nevoie de tine, Amerie nu pot duce viața asta fără tine. Cum ar trebui să trăiesc fără tine? Nu voi înțelege niciodată. Te iubesc și nu voi mai fi niciodată la fel, niciodată!", a scris Garcia. Într-o altă postare, ea a adăugat: ''Inima mea este complet spulberată''.

Bunica fetiţei, Berlinda Irene Arreola, a descris momentele de groază prin care a trecut micuţa: "A intrat și le-a spus copiilor: O să muriți! Amerie Jo avea la ea telefonul și a sunat la 911. Atunci, el, în loc să îi ia telefonul și să îl arunce, a împușcat-o. A murit pe loc. Nepoata mea a fost împușcată și ucisă pentru că a încercat să sune la 911, a murit ca erou încercând să ceara ajutor pentru ea și colegii ei de clasă", conform Insider. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » ''Cum să îmi împuști copilul?'' Reacţia sfâșietoare a unui asistent medical când și-a găsit propria fiică moartă în urma masacrului din Texas