Antena Meniu Search
x

ACCIDENT feroviar la New York! Cel puţin şase morţi şi aproximativ 12 răniţi

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost rănite în urma unui accident feroviar produs marţi la New York

Vezi și

Șapte persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost rănite în urma unui accident feroviar produs marţi la New York

Un tren care asigura legătura întra Grand Central şi nordul aglomeraţiei newyorkeze cu 800 de persoane la bord a lovit o maşină la o trecere la nivel cu calea ferată în localitatea Valhalla, în nordul comitatului Westchester.

Accidentul, care a avut loc marţi, în jurul orei locale 18.30, s-a soldat cu șapte morţi şi aproximativ 12 răniţi. Printre morţi figurează şoferiţa vehicului şi cinci pasageri.

Aproximativ 400 de persoane au fost duse la adăpost pe o stâncă, mai multe autocare fiind trimise pentru a-i transporta în locuri sigure.

Transportul de la metrou a fost suspendat, haosul instalându-se imediat, transmite The Guardian.

Vehiculul a rămas între şinele căii ferate din motive încă necunoscute. Deşi barierele de securitate au fost ridicate şi şoferiţa a încercat să întoarcă maşina, impactul nu a putut fi evitat.

În decembrie 2013, patru persoane au murit şi 63 au fost rănite după ce un tren a deraiat la nord de cartierul Bronx din cauza vitezei excesive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT feroviar la New York! Cel puţin şase morţi şi aproximativ 12 răniţi